Bilde Anne

Hils på vår nye studieveileder, Anne!

Tidligere studieveileder Aage Myksvoll har gått av med pensjon og vi har fått et nytt ansikt i staben. Her kan du lese om våre nye studieveileder Anne Dagsland.

Tekst: Kristian Bønes Yndestad

Anne Dagsland er nå vår nye studieveileder. Hun har hatt lang fartstid som misjonær i Misjonssambandet, med både misjonsopphold i Bolivia og Peru og arbeid i Misjonssamband Ung, men nå er hun endelig på plass hos oss. Hun er opprinnelig fra Ål i Hallingdal, men bor nå med familien i Leirsund. Men det viktigste å nevne om Anne, er at hun er en menneskekjenner. Med et lunt smil, mild tone og varm personlighet er hun tilgjengelig for alle studenthenvendelser. Om du har spørsmål angående studie eller studieplan, behøver noen form for tilrettelegging, eller har andre spørsmål angående studiehverdagen, er det bare å ta kontakt. Hun er tilgjengelig mandag-torsdag, kl. 09:00-15:00. På spørsmål om hun har et budskap til studentene, nå som eksamensperioden nærmer seg, svarer hun at «studentene ikke må være redd for å spørre om hjelp. Om ting virker overveldende, kan det være greit å prate med noen. Da er jeg her.»

Om du ønsker å ta slå av en prat med Anne, kan du avtale et tidspunkt på adagsland@fjellhaug.no, eller så kan du gjøre som undertegnende foretrekker, å dumpe uanmeldt inn på kontoret. Du vil uansett oppleve at Anne fort vil rydde tid til å prate med deg.