Red 1070038

Semesterstart

Kjære studenter, velkommen til Fjellhaug Internasjonale Høgskole!

Endelig er vi i gang med et nytt studiesemester på FIH. Tirsdag og onsdag strømmet nye og gamle studenter inn på Fjellhaugtomta, smilende og klare for et nytt kapittel. FIH-staben kunne ønske nærmere 90 nye campusstudenter fra 11 forskjellige nasjonaliteter velkommen, foruten nettstudentene og «gamle» studenter.

Semesteret ble sparket i gang med en felles samling torsdag formiddag. Etter en sommer med tom campus var det utrolig godt å endelig se auditoriet fullt med spente og forventningsfulle ansikter. «Det er noe galt med en høgskole uten studenter», sa rektor Frank-Ole Thoresen i sin åpningstale. Sammen med resten av staben har han gledet seg stort til å ta imot enda ett nytt kull med nysgjerrige, lærevillige og engasjerte mennesker som vil investere i en utdanning som utruster dem til tjeneste. Tjeneste for kirken, tjeneste for mennesker, tjeneste for samfunnet, og tjeneste for misjonen.

Generalsekretær i Kristen Friskolers Forbund, Jorunn Hallaråker Heggelund, var også til stede og hadde en inspirerende tale hvor hun minnet studentene på viktigheten av utdanning, kunnskap, meningsmangfold og ytringsfrihet.

Etter samlingen nøt både studenter og ansatte deilig grillmat ute i hagen idet Oslo-sola akkurat tittet frem mellom regnskyllene. Studentene har nå blitt delt inn i faddergrupper og skal gjennom helgen bli bedre kjent med hverandre. Vi er utrolig heldige som har en engasjert studentgruppe som tar initiativ, stiller opp for hverandre, og skaper det unike miljøet som alle som kommer innom Fjellhaug får kjenne på.

Kjære student, ny og gammel: ta plass, ta ordet, lytt til andre, våg å la deg utfordre, våg å utfordre andre, vær med og skap det miljøet du ønsker å se! FIH er deres skole, vi ønsker at dere skal få sette spor

Vær gjerne med og be for FIH og for studentene våre. Klikk på knappen så finner du en liste med konkrete bønneemner.