Fi H Promo2022 Foto Kleppa Media 4589

Vil du jobbe med IKT på Fjellhaug?

Illustrasjonsfoto - studenter ved FIH
Illustrasjonsfoto - studenter ved FIH. Foto

Ønsker du å bruke IKT-kompetansen din til å tjene andre, og å være en del av et flott fellesskap? Vi søker IKT-konsulent i 100% fast stilling.

Er du både interessert i IKT og glad i å jobbe med mennesker, så er dette jobben for deg. Vi tilbyr god oppfølging og et godt arbeidsmiljø der du blir en del av en veletablert studieadministrasjon. Liker du en variert hverdag der du kan se effekten av den jobben du gjør og der du får jobbe både bredt teknisk og tett sammen med andre kan dette være stillingen for deg.

Arbeidsoppgaver:

  • Drift og support av IKT, inkludert å være kontaktperson med leverandør av IKT-tjenester og superbruker for systemer og applikasjoner brukt i studieadministrasjonen.
  • Delta i prosjekter knyttet til digitalisering, i samarbeid med administrativt og faglig ansatte
  • Jobbe med IKT-strategi og -budsjett i samarbeid med studiesjef og skolens IKT-utvalg
  • Det kan bli aktuelt med andre oppgaver innenfor studieadministrasjonens arbeidsområde og spesielt knyttet til IKT.

Du tilbyr:

Vi vil gjerne treffe både deg som er nyutdannet fra universitet/høyskole eller fagskole og deg som kanskje mangler formelle kvalifikasjoner, men som har noe relevant erfaring, og som ønsker å jobbe med drift og support i et godt arbeidsmiljø der du utgjør en forskjell fra første dag på jobb. Du trives med å prøve å forstå problemer og å finne løsninger som fungerer i praksis. Du er serviceinnstilt, nøyaktig og effektiv og har gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner på norsk og på engelsk.

Vi tilbyr:

  • Stillingen lønnes etter FIHs lønnsregulativ.
  • FIH er IA-bedrift.
  • Vi tilbyr et godt faglig og sosialt miljø og muligheter for kompetanseutvikling.
  • Stillingen er underlagt de regler og retningslinjer som til enhver tid gjelder for ansatte ved FIH. FIH er en teologisk høgskole med et kristent verdigrunnlag. Den som ansettes må kunne positivt fremme FIHs målsetting.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til høgskoledirektør Marit Skinlo (mskinlo@fjellhaug.no / 412 70 235)

Søknadsfrist/tiltredelse: 5. januar 2023/etter avtale

Søknad, CV og attesterte vedlegg sendes til mskinlo@fjellhaug.no. Søkere som kan benytte Vitnemålsportalen for å dele sine resultater bes om å gjøre det.