Gi en julegave og få skattefradrag!

Søk studieplass

Du kan få skattefradrag for gaver du gir til en frivillig organisasjon (f eks NLM) og for gaver du gir til en forskningsinstitusjon. Fjellhaug Internasjonale Høgskole er registrert som en forskningsinstitusjon. Det betyr at du kan få skattefradrag for inntil kr 30 000 til en frivillig organisasjon og i tillegg få skattefradrag for gaver til FIH. For gaver til FIH får du skattefradrag for inntil 10% av alminnelig inntekt i skatteåret.

Vi har mange venner på Fjellhaug. Det er vi utrolig glade for. Uten gode venner kunne faktisk ikke Fjellhaug overlevd som høyskole. Vi er en liten høyskole, men vi har bestemt at vi bare vil fokusere på det vi syntes er aller viktigst. Vi skal ikke ha studier i en rekke ulike fag for å «ha mange bein å stå på». Da kan det fort bli vanskelig å beholde institusjonens profil og fokus. Derfor skal vi bare fokusere på teologi og misjon og teologiens støttefag. Det betyr at vi heller vil bygge ut flere linjer innen våre kjernefag. Vi planlegger etter hvert å kunne tilby både nettstudier og studier for engelskspråklige studenter.

Dersom Fjellhaug fortsatt skal utdanne morgendagens kristenledere trenger vi din hjelp, og myndighetene har bestemt at de som gir gaver til Fjellhaug skal få skattelette. Helt uavhengig av hva du gir til andre frivillige organisasjoner kan du altså gi inntil 10 % av lønnen din til FIH og få skattefritak på hele summen. Tenk, skattefritak på hele tienden, det er det jammen bibelske proporsjoner over!

Nå har vi til og med gjort det så enkelt at du gi gaven direkte på nett: Gi din gave her.

Takk for din gave!