Gi en julegave til FIH – få skattefradrag!

Søk studieplass

Vi har mange venner på Fjellhaug. Det er vi utrolig glade for. Uten gode venner kunne faktisk ikke Fjellhaug overlevd som høyskole.

Gi din gave her.

I over 100 år har givere, støttespillere og ildsjeler gjort Fjellhaug til en positiv kraft for å utdanne leder med tillit til bibelen. Og arbeidet har båret frukt! Aldri før har vi hatt så mange studenter på FIH som vi har denne høsten! Oppstart av nye studier med en stor gruppe nettstudenter, undervisning for engelskspråklige studenter, direkteoverføring av undervisning til en gruppe masterstudenter i Danmark samt en større studentgruppe enn vi noen gang har hatt på Fjellhaug gjør dette til et rekordår!

Alle vi som tror på Fjellhaug, og er glade i Fjellhaug, er opptatt av at vi må lykkes i å holde kvaliteten på tilbudet oppe – også når vi nå kjenner på «voksesmertene» ved den store student-tilstrømmingen.

For å lykkes med det må vi investere i Fjellhaug nå. Vil du være med? Bli fast giver til Fjellhaug internasjonale høgskole nå. Du kan gjøre det online, det tar bare 3 minutter. Helt uavhengig av hva du gir til andre frivillige organisasjoner kan du gi inntil 10 % av lønnen din til FIH og få skattefritak på hele summen. Tenk, skattefritak på hele tienden, det er det jammen bibelske proporsjoner over!

Det er til og med så enkelt at du kan gi gaven direkte på nett: Gi din gave her.

Tusen takk for din støtte!