Aktivering eller endring av passord for tjenester som benytter Feide til innlogging gjøres her.

For første gangs aktivering av passord klikker du på Aktiver konto

Tilbakestill passord brukes når du har glemt passordet og vil aktivere nytt passord. Endre passord brukes når du husker passordet ditt, men likevel vil endre det til noe annet.

Du fyller ut alle feltene som vist i skjermbildet nedenfor. Studentnummeret ditt finner du på StudentWeb. Pin er samme kode som du har mottatt til bruk ved innlogging på StudentWeb. Merk! Om du har endret pin i StudentWeb vil du måtte bruke den nye pinen i stedet. Skriv inn nytt passord. Husk å lese IT reglementet og å huke av for "Jeg har lest og godtar IT reglement". Når alle felt er fylt ut og huket av klikker du på OK og du er ferdig.

Det er altså studentnummeret ditt som er ditt brukernavn og passordet du har satt her som du bruker når du logger deg inn på tjenester der du benytter Feide til innlogging (StudentWeb, Canvas, Inspera).

NB! Nye brukernavn og passord aktiveres ved en rutine som går hver klokketime fra kl. 9.00 til kl. 21.00. Du må derfor vente til over ny klokketime i dette tidsrommet før tjenesten er aktivert første gang. Det samme gjelder ved tilbakestilling eller endring av passord for Feide.

Ønsker du innsyn i hvilke opplysninger som er registrert på deg i Feide går du til denne siden: http://innsyn.feide.no/. Du kan også bruke denne siden for å sjekke om Feide fungerer hvis du skulle få problemer med innlogging på en annen tjeneste. Får du logget deg inn her med din Feide-bruker er det problemer med den andre tjenesten.

23232400
post@fjellhaug.no
Sinsenveien 15
0572 Oslo