Læringsplattformen Canvas består av en rekke enkle verktøy for læring og samarbeid online. Verktøyene dekker funksjonalitet i følgende områder: Personlig arbeid, læring, publisering og administrasjon. All informasjon om undervisningen i de enkelte emner inklusiv forelesningsnotater og undervisningsplaner finner du på Canvas.

Canvas krever Feide-pålogging. Trenger du hjelp for aktivere eller endre passord i Feide, klikk her.

Dersom du allerede er Feide-bruker og vil til Canvas’ innloggingsside, klikk her.

NB: Hvis du er student på FiH og ikke har tilgang til emnet «Studieinformasjon» på Canvas, vennligst meld fra til studieveileder@fjellhaug.no.

Mobil-app

Vi anbefaler deg å laste ned mobil-appen for Canvas. Den heter Canvas Student og finnes for både iOS og Android. Søk opp og last ned gratis fra Google Play eller App store:

Canvas har også utviklet egen app til faglærere, Canvas Teacher, som også er tilgjengelig både på Android og iOS.

Hjelp

Canvas har en rik mengde med dokumentasjon og guider som viser hva du kan gjøre i Canvas:

For å endre språk i Canvas. Gå gjennom følgende steg. Endringen kan ikke gjøres i appen og man må derfor bruke nettleseren når man endrer på dette:

1. Start med å logge inn på Canvas. Trykk på Konto og deretter Innstillinger.

2. Trykk på knappen "Rediger innstillinger" på høyre side av siden.

3. Velg ditt foretrukne språk.

For å styre notifikasjonene til e-post fra Canvas kan man gjøre følgende. Endringen kan ikke gjøres i appen og man må derfor bruke nettleseren når man endrer på dette.

1. Start med å logge inn på Canvas.

2. Trykk på konto og deretter varslinger

3. Inne på varslinger vil du få opp en liste med alt som Canvas kan varsle om og hvilke e-poster som er tilknyttet denne kontoen. Hvert varsel kan ha en spesifikk oppførsel til hver enkelt e-post og element og graden av varsling kan settes til en av fire muligheter:

a. Varsle umiddelbart

b. Daglig oppsummering

c. Ukentlig oppsummering

d. Varslinger av