Koronavirus (Covid-19) – byggene på FIH er stengt for studenter og gjester

Søk studieplass

English version.

Alle fellesarealer på FIH er stengt til og med 13. april. Det vil være mulig å komme inn til biblioteket på hverdager mellom 09:00 og 15:00 for å låne bøker. Dette må avtales minst en dag i forveien med Tom Erik Hamre (thamre@fjellhaug.no). For øvrig anbefaler vi å sjekke emnene dine i Canvas, der forelesere legger ut tips til digitale ressurser.

Semesteret fortsetter og undervisningen vil bli opprettholdt via nett, for eksempel via lydfiler og forelesningsopptak. Følg med på dine emner i Canvas for nærmere informasjon om hva som skjer den neste uken. Nettstudenter kan følge sine studieplaner.

Vi vil bruke den neste uken på en gjennomgang av alle arbeidskrav, eksamensformer, eksamenstidspunkt etc. for å se hvilke endringer som må gjøres for at dere skal kunne gjennomføre studiene som planlagt. Dette skal samles i en detaljert plan som skal gjøre det mulig å gjennomføre studiene dette semesteret. Planen vil bli publisert i Canvas før påske.

Dette er en ny og utfordrende situasjon for alle, og vi håper dette kan bidra til en følelse av normalitet og hverdag. Dersom du har spørsmål eller bare behov for å prate med noen, så ta kontakt med oss:

Følg med på Canvas (både studieinformasjon og de enkelte emner) for løpende oppdateringer.

Dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon skal du holde deg hjemme og ta kontakt med helsevesenet via telefon. Bruk Oslo Kommunes korona-linje: 21 80 21 82. Dersom det dreier seg om alvorlig sykdom, kontakt 113.

Informasjonskanaler

Viktig informasjon til studenter vil komme som meldinger i Canvas. Viktig informasjon til ansatte vil bli sendt per epost.