Office 365 er Microsofts pakkeløsning som gir tilgang til programmer som Word, Powerpoint, OneNote, OneDrive og Teams. Pakken inkluderer også en studentmail. FIH tilbyr Office 365 gratis til våre studenter.

Du vil få tilgang til denne brukeren etter at semesterregistreringen er gjort og semesteravgiften er betalt. Om du ikke får noen mail i løpet av noen dager eller har mistet tilgangen til Office 365, send mail til ikt@fjellhaug.no.

Gå inn på https://www.office.com/ og logg inn med din bruker i Office 365. Når du er logget inn, trykk "Installer Office" på øvre, høyre del av siden og deretter trykk "Office 365-apper".

1. Gå inn på https://outlook.office.com/ og logg inn med Office 365-brukeren din.

2. Trykk på tannhjulet i hjørnet øverst til høyre og trykk "Vis alle Outlook-innstillinger" i hjørnet nederst til høyre.

3. Gå inn på "E-post" og deretter "Regler". Trykk så "Legg til ny regel".

4. Gi regelen et navn. Legg til betingelse. Om du vil ha alle sendt over, bruk alternativet "Bruk på alle meldinger"

5. På handling, velg "Videresend til" og skriv inn mailen du vil sende til.

6. Ha på "Stopp behandling av flere regler" om du ønsker at denne regelen skal tvinge andre regler til å ikke virke på elementene påvirket av denne regelen.

OneDrive er tilgjengelig på nettet på https://fjellhaug-my.sharepoint.com/.

Det kan også settes opp lokalt på din datamaskin om du foretrekker dette. Det du da må gjøre er å sette opp:

1. Om du har Windows 10 eller har installert Office 365-pakken tidligere, hopp over dette steget. Gå inn på https://www.office.com/ og logg inn med din bruker i Office 365. Når du er logget inn, trykk "Installer Office" på øvre, høyre del av siden.

2. Om du allerede har logget på en annen bruker i OneDrive, gå nederst til høyrepå skjermen, finn ikonet for OneDrive, høyreklikk på denne, trykk innstillinger, gå inn på fanen konto og trykk legg til en konto. Om du ikke har en bruker logget inn kan du søke på OneDrive i startmenyen og gå inn på appen.

3. Når du har fulgt en av de to veiene i punkt 2, logg inn med Office-brukeren din og din OneDrive vil dukke opp i venstre marg i filutforskeren.