Semesteravslutning og gradsmiddag

Søk studieplass

Fredag 7. juni markerte vi her ved FIH at studieåret 2018/19 er over. Semesteravslutningen ble markert med en god lunsj etterfulgt av hilsener fra studentrådsleder og rektor. De neste ukene venter spente studenter på sensur, mens ansatte leser og sensurerer. De som fullfører en grad ved FIH inneværende studieår var i tillegg invitert til en bedre middag på kvelden.

I sin hilsen til studentene løftet rektor Frank-Ole frem at innenfor humaniora er dannelse et viktig aspekt av utdannelsen. Ved FIH er vi stolte over å ha vært med på å utdanne mennesker som nå skal videre i ulike jobber og tjenester, og vi håper de har fått med seg både en god utdannelse og dannelse fra FIH.

Planene for nytt studieår er for lengst i gang. Med rekordstort antall søkere som har prioritert FIH øverst i sine søknader venter vi med glede på nye studenter som ankommer i august. Før den tid vil vi være representert på ulike sommerfestivaler og stevner. Der håper vi å møte potensielle studenter, venner og kjente. Kom gjerne innom oss der hvor vi er på stand, enten du er ny student eller en gammel venn av Fjellhaug.

Masterstudenter som fullfører sin grad ved FIH i 2019.
Studenter som har fullført et studieår ved FIH.

Foto øverst: Studenter på 3. år bachelor Teologi og misjon