Semesteravslutning og gradsmiddag

Søk studieplass

Fredag 1. juni markerte vi ved FIH at semesteret våren 2018 er ved veis ende.

Eksamener er unnagjort og oppgaver er innlevert. Nå gjenstår noen ukers venting på sensur og eksamensresultater. En velfortjent sommerferie er dermed i gang for de fleste av våre studenter. Noen av dem er ferdige med studiene hos oss, men mange av dem ser vi igjen til nytt semester i august. Tradisjonen tro inviterte vi alle studenter til å markere semesteravslutningen med en bedre lunsj etterfulgt av hilsener fra studentrådsleder og rektor.

Nytt av året var at vi ønsket å gjøre ekstra stas på de som har fullført en grad dette semesteret. Det sitter fremdeles noen masterstudenter på lesesalene og jobber iherdig med sine masteroppgaver som skal leveres 15. juni. For mange av dem betyr det at et 5-årig løp ved FIH er fullført, og at de nå skal ut i nye oppgaver og tjenester rundt omkring. Det er verdt å markere. Derfor inviterte vi til en festmiddag hvor de som fullført en bachelorgrad eller en mastergrad var invitert. I løpet av middagen delte rektor ut en rose til hver student som et synlig symbol på at de nå er ferdige med en grad. Forskningsleder Robert Lilleaasen påpekte i sin hilsen til studentene at de fortsatt kommer til å ha mye å lære, og han håpet at det var en holdning de satt igjen med etter å ha studert ved FIH. Tidligere studentrådsleder David Skutlaberg takket sine medstudenter for fine studieår og for alt han har lært gjennom å bli bedre kjent med dem. Masterstudent Sondre Øverby har i sin masteroppgave skrevet om Børre Knutsens salmer. Sondre benyttet anledning til å fremføre en av disse salmene.

Ved FIH er vi stolte over å være med på å utdanne og utruste mennesker som skal videre i ulike jobber og tjenester. Vi gleder oss over de som går inn i ulike oppgaver. Nå ser vi frem til å møte potensielle studenter, venner og kjente på ulike festivaler og sommerstevner. Kom gjerne innom oss der hvor vi er på stand, enten du er ny student eller en gammel venn av Fjellhaug,