Velkommen til Fjellhaug Internasjonale Høgskole (FIH). Hva gjør du nå som du har fått opptak og har takket ja til plassen?

Opprett Feide-bruker som du bruker til å logge deg inn i de ulike systemene våre

  1. Gå til StudentWeb og logg deg inn med ID-porten. Ta kontakt med oss dersom du ikke har anledning til å gjøre dette.
  2. Gå til Dokumenter. Der ligger et PIN-kodebrev.
  3. Gå til https://fih.fjellhaug.no/aktiver-endre-passord-feide og følg instruksen for studenter. Vent en klokketime. Nå kan du forsøke å logge deg inn i StudentWeb med Studentnummer og passord, via Feide.

Logg deg inn på StudentWeb og følg instruks for semesterregistrering helt til du mottar en epost med kvittering om at du har semesterregistrert deg.

Er du heltidsstudent? Finn faktura på StudentWeb og betal denne. Du skal betale både studie- og semesteravgift. Er du deltidsstudent vil du få opprettet en faktura og få beskjed fra oss når den er klar til å betales.

Hva skjer så?

Som nettstudent trenger du ikke å komme til campus i løpet av semesteret. Klasserommene dine finner du i Canvas. Her finner du også studieinformasjon. Du har samme rett til veiledning og hjelp som on-campus studenter, ta gjerne kontakt med studieveileder om du lurer på noe.

Det blir arrangert orienteringssamlinger via Teams og det er mulig å velge mellom å delta tirsdag 22. august 20:00 eller onsdag 23. august 10:00. Studenter på nettstudier som ønsker å komme til oppstartsuken på campus er hjertelig velkomne, men dette er helt frivillig.