Velkommen til Fjellhaug Internasjonale Høgskole (FIH). Hva gjør du nå som du har fått opptak og har takket ja til plassen?

Les nøye gjennom studiehåndboken.

Opprett Feide-bruker som du bruker til å logge deg inn i de ulike systemene våre

  1. Gå til StudentWeb og logg deg inn med ID-porten. Ta kontakt med oss dersom du ikke har anledning til å gjøre dette.
  2. Gå til Dokumenter. Der ligger et PIN-kodebrev.
  3. Gå til https://fih.fjellhaug.no/aktiver-endre-passord-feide og følg instruksen for studenter. Vent en klokketime. Nå kan du forsøke å logge deg inn i StudentWeb med Studentnummer og passord, via Feide.

Logg deg inn på StudentWeb og følg instruks for semesterregistrering helt til du mottar en epost med kvittering om at du har semesterregistrert deg.

Finn faktura på StudentWeb og betal denne. Du skal betale både studie- og semesteravgift. Hvis du skal ha faktura for redusert studieavgift, må du imidlertid sende en e-post til studieadm@fjellhaug.no, og be om at vi lager den for deg.

Hva skjer så?

Semesteret starter i Sinsenveien 15 C torsdag 12. august 09:00. I tillegg kan du logge deg inn i Canvas for å finne emnene du skal ta dette semesteret og finne studieinformasjon. Det vil i løpet av de første par ukene også bli arrangert fadderaktiviteter, med nødvendige smittevernstiltak.

Ordinær timeplan.

Timeplaner for den første uken inkludert orienteringsaktiviteter:

Timeplan studiestart uten studiespesifikke emner (sjekk ordinær timeplan/forelesningskatalog for oversikt over forelesninger)

23232400
post@fjellhaug.no
Sinsenveien 15
0572 Oslo