Nettstudenter

Informasjon til nettstudenter

Velkommen som nettstudent hos oss!

Vi er spente på dette nye programmet, og vil prøve å bistå dere så godt vi kan. Her følger litt oppstartsinformasjon:

Alt av viktig informasjon er tilgjengelig på nett for dere nettstudenter. Dette gjelder FiHs hjemmeside, og Canvas når du har kommet inn der. Alle forelesninger som holdes på Fjellhaug er åpne for alle, så selv om du følger nettstudiet, kan du stikke hodet innom en forelesning «on campus» når du vil.

Eneste obligatorisk oppmøte på nettstudiene er noen eksamener i emner spesifisert i Studieplanen. Les godt på din studieplan som du finner på forsiden under «Verktøy for studenter» og «studieplaner».

Feide

Et greit sted å begynne, om du ikke har gjort det allerede, er å logge inn på Feide og deretter semesterregistrere seg. Vennligst gi beskjed til studieveileder@fjellhaug.no om du ikke har fått PIN-kode brevet eller innloggingsinformasjon til Feide.

Canvas

Du må følge denne bruksanvisningen for å komme inn på Canvas, om du ikke allerede har gjort det. Se så Hjelp i Canvas hvis du har utfordringer.

Forelesningene for «on campus» studentene har begynt, og emnerommene er nå åpne når du har registrert deg for semesteret. Det sendes ikke livesendinger fra forelesningene, for til nettstudentene må forelesningene legges ut i etterkant av on campus forelesningene.

Avgifter

Se denne siden for oversikt over avgiftene for nettstudenter.

Hvis du skal ta bare et emne høsten 2018 (10 stp), så send mail til Ingar Hauge IHauge@fjellhaug.no og spør om tilpasset faktura.

Pensum

Husk at du finner pensum for dine emner under hver emnebeskrivelse i Studieplanen din. Alle de ulike studieplanene ligger på forsiden, under «Verktøy for studenter».