IKT-konsulent (100%)

Søk studieplass

Vi har opprettet nye studier og fått mange flere studenter de siste årene og derfor trenger vi flere kolleger. Er du både interessert i IKT og glad i å jobbe med mennesker, så er dette jobben for deg. Vi tilbyr god oppfølging, et godt arbeidsmiljø der du blir en del av en veletablert studieadministrasjon med meningsfulle arbeidsoppgaver der du kan se effekten av den jobben du gjør.

Arbeidsoppgaver:

  • Drift og support av IKT, inkludert å være kontaktperson med leverandør av IKT-tjenester og superbruker for systemer og applikasjoner brukt i studieadministrasjonen.
  • Delta i prosjekter knyttet til digitalisering, i samarbeid med administrativt og faglig ansatte
  • Jobbe med IKT-strategi og -budsjett i samarbeid med studiesjef og skolens IKT-utvalg
  • Det kan bli aktuelt med andre oppgaver innenfor studieadministrasjonens arbeidsområde og spesielt knyttet til IKT.

Du tilbyr:

Vi vil gjerne treffe både deg som er nyutdannet fra universitet/høyskole eller fagskole og deg som kanskje mangler formelle kvalifikasjoner, men som har noe relevant erfaring, og som ønsker å jobbe med drift og support i et godt arbeidsmiljø der du utgjør en forskjell fra første dag på jobb. Du trives med å prøve å forstå problemer og å finne løsninger som fungerer i praksis. Du er serviceinnstilt, nøyaktig og effektiv og har gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner på norsk og på engelsk.

Vi tilbyr:

  • Stillingen lønnes etter FIHs lønnsregulativ.
  • FIH er IA-bedrift.
  • Vi tilbyr et godt faglig og sosialt miljø og muligheter for kompetanseutvikling.
  • Stillingen er underlagt de regler og retningslinjer som til enhver tid gjelder for ansatte ved FIH. FIH er en teologisk høgskole med et kristent verdigrunnlag. Den som ansettes må utvise lojalitet mot høgskolens formål og verdigrunnlag.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til studiesjef Marit Skinlo, mskinlo@fjellhaug.no

Søknadsfrist/tiltredelse: Snarest/etter avtale

Søknad, CV og attesterte vedlegg sendes til fthoresen@fjellhaug.no