Fra og med onsdag 27.04 klokken 09.00 vil alle grunnet ny leverandør av Feide være nødt til å sette et nytt passord. Dere vil få en SMS med informasjon om ny pålogging når denne endringen skjer. Om du støter på problemer, ta kontakt på e-post til ikt@fjellhaug.no. Etter endringen vil disse instruksjonene gjelde.

For å få tilgang til eller endre/gjenopprette passord må man gjøre følgende:

  1. Gå inn på SMS passord-gjenoppretting og skriv inn ditt brukernavn og mobilnummer. Om dette ikke fungerer, sjekk i StudentWeb om telefonnummeret er riktig. Om det fortsatt ikke fungerer ta kontakt på ikt@fjellhaug.no.
  2. Du vil få tilsendt et passord på din mobil. Dette er klart til bruk umiddelbart, men det anbefales å endre det så raskt som mulig. Gå inn på https://mega.efeide.no/ og logg inn der. Klikk på "Endre ditt passord" for å endre dette.

Ønsker du innsyn i hvilke opplysninger som er registrert på deg i Feide går du til denne siden: http://innsyn.feide.no/. Du kan også bruke denne siden for å sjekke om Feide fungerer hvis du skulle få problemer med innlogging på en annen tjeneste. Får du logget deg inn her med din Feide-bruker er det problemer med den andre tjenesten.