Vil du bygge fremtidens Fjellhaug? Bli fast giver og visjonær!

Fjellhaug ønsker å utruste unge mennesker til forkynnelse, misjon, formidling, undervisning og ledelse både i Norge og i andre land. Morgendagens kristenledere bør utdannes i et miljø hvor bibelen har autoritet og misjon står i sentrum. Vi trenger ditt bidrag i dette viktige oppdraget.

Vær Visjonær: bli fast giver til FIH!

Siden vi sammen utdanner for fremtiden og har en visjon for morgendagens kristenledere, kaller vi våre faste givere for Visjonærer. På ulike måter kan vi bidra til visjonen. Faste gaveinntekter er en stor og viktig del av arbeidet mot å nå visjonen om å utdanne morgendagens kristenledere! Blir du med på oppdraget?

Som Visjonær vil du motta nyheter fra Fjellhaug. Fra tid til annen har vi gleden av å kunne invitere deg til relevante arrangementer og samlinger.

Vi setter stor pris på om du som Visjonær vi være med i bønn for arbeidet.

Hjertelig takk for at du vil være med som Visjonær og fast giver!

Gi en enkeltgave:

Skattefradrag

Det gis skattefradrag for gaver til forskningsinstitusjoner som Fjellhaug Internasjonale Høgskole. Både personer og bedrifter/foretak kan gi skattefrie gaver. Det er ingen minimumsgrense, skattefradrag gis fra første krone. Utgjør gaven over 10.000 kroner gis det fradrag for inntil ti prosent av inntekt. Tjener du for eksempel 400.000 kroner kan du altså få fradrag for opptil 40.000 kroner. Skattelovens § 6-42.

Skattefrie gaver til ideelle frivillige organisasjoner kommer i tillegg til gaver til forskning. Du kan for eksempel gi både til NLM og Fjellhaug Internasjonale Høgskole med skattefradrag. Skattelovens § 6-50. Skattefradraget beregnes separat for begge gavene.

Har du spørsmål kan du kontakte oss på 23 23 24 00 eller post@fjellhaug.no.

Sammen kan vi utruste unge mennesker til arbeid i kirke og misjon. Hjertelig takk for din gave, det betyr mye for oss!