Tenke utenfor boksen

22-åringen fra Bergen går tredje året på bachelorgraden i teologi og misjon, og ble i høst valgt til leder i studentrådet. Sammen med representanter fra de 5 andre klassene på FiH har han ambisjoner om å gjøre studentlivet bra for alle på høyskolen.

Fokus på det sosiale

‒ I år velger vi å jobbe litt mer med det sosiale blant studentene, men det er ikke utenkelig at noe faglig kan komme opp som et diskusjonstema, forteller han når vi spør om satsningsområdene.

Han ser på studentrådet som et bindeledd mellom studentene og administrasjonen, og de har et ansvar for å ta opp studentsaker med skolen. Koronapandemien gir noen utfordringer i arbeidet, både med tanke på å møtes i studentrådet, og ikke minst for sosiale aktiviteter. Men bergenseren er likevel optimistisk.

‒ Jeg ser på dette som en unik læringsperiode for studentrådet. Tiltakene tvinger oss til å tenke utenfor boksen, om hvordan vi kan gjennomføre sosiale ting. Og selvfølgelig vil vi planlegge alt ut i ifra de oppdaterte tiltakene, noe som hjelper oss å være på hugget hele tiden, sier han.

Viktig erfaring

Audun er glad for muligheten til å jobbe i studentrådet, og mener det er en lærerik oppgave han har fått. Han legger ikke skjul på at det er mange utfordringer når smittevernsituasjonen er slik som den er nå, men ser også muligheter med det.

‒ Jeg trives veldig godt i rollen, og håper at vi i studentrådet kan bidra til at studenthverdagen på FiH er best mulig, sier han, før han smilende legger til at det nok også det også vil se bra ut på CV-en hans.